Chat de sâmbătă: Maple Leafs ar trebui să aleagă Knies sau Mystery Box?

Ieri am văzut citate de la Friedman la un segment de radio pe care l-a făcut, vorbind despre ceea ce a crezut (sau a auzit?) că ar face Toronto Maple Leafs în ceea ce privește realizarea unei tranzacții mari înainte de termenul limită. El a început prin a spune că Toronto se va concentra pe obținerea unui fundaș, ceea ce are sens pentru mine, deși întotdeauna mi-am dorit o adâncime mai bună a punctajelor.

Sandin și Liljegren pot ține fortul atunci când literalmente toată lumea este rănită în echipa lor de apărare, dar nu cred că niciunul dintre noi vrea ca Toronto să intre în playoff bazându-se atât de mult pe ei. Având în vedere starea de sănătate îndoielnică a lui Muzzin, nu vrei să riști ca alte accidentări din playoff să-ți decimeze grupul de apărare când contează… ceva ce i s-a întâmplat lui Muzzin în mai multe play-off în anii trecuți.

Dar apoi Friedman a spus ceva care – pentru mine – a fost destul de ciudat. Pentru că unul dintre motivele pe care a părut să le dea de ce Toronto s-ar concentra pe schimbul pentru un fundaș este că poate nu vor să schimbe cu un atacant și… să-l sperie pe Matt Knies să semneze?

Iată ce a avut de spus Friedman, în special:

Cred că asta vor face: vor spune că prima lor opțiune este un D, ​​iar chestia cu Matthew Knies este importantă. Vor ca Knies să joace pentru ei. Dacă crede că nu are cum, este mai puțin probabil să se joace cu ei și este stângaci.

Acum, pentru mine, este un lucru ciudat la care să mă gândesc. A fost un loc evident pentru Abruzzese anul trecut când a semnat, sau mai puține șanse de a juca? Knies va primi cel puțin același tratament în care primește timp de joc de-a lungul timpului și, dacă arată că poate obține un loc și în lista de playoff. Pentru Knies, dacă vrea să semneze, este pentru că crede că este pregătit și vrea să-și ardă un an din ELC devenind profesionist la sfârșitul sezonului său NCAA.

Iată o altă informație de la Friedman:

Este un an all-in, dar trebuie să ai grijă și de clienții potențiali. Knies este o alegere furată pentru ei în ceea ce privește ceea ce au identificat și ce au primit. Este un tip care a avut un an prost în anul de draft, iar Toronto nu a avut o alegere în primul tur în acel an. Au riscat și se pare că a fost un home run pe puntea superioară.

Deci, să spunem națiunii Leafs: ce vrei să facă Maple Leafs? Prioritizează un apărător de impact sau un atacant de impact? „Riști” să-l sperii pe Knies anul acesta pentru a avea mai mult impact în NHL chiar acum într-o serie de playoff al naibii de importantă? Sau crezi că Knies este atacantul de care ai nevoie și întărește și mai mult apărarea?

Studiu

Ce ar trebui să facă Maple Leafs la termenul limită?

 • 57%

  Alege alt apărător

  (537 voturi)

 • 20%

  Prioritizarea impactului cu experiența NHL

  (196 voturi)

 • 21%

  Acordați prioritate ridicării unei statui a lui Matt Knies pe Legends Row pentru cursa iminentă a Cupei Stanley pe care urmează să-i ducă pe Leafs

  (201 voturi)


934 de voturi în total

Voteaza acum

LINK-URI AGENȚIE

Raport de antrenament Maple Leafs: Järnkrok afară, Simmonds în | de Katia

În acest moment, Leafs au 23 de oameni pe listă, inclusiv Järnkrok, așa că cu atacanți suplimentari la îndemână nu trebuie să-l mute în IR. Asta s-ar putea schimba când Brodie este gata să se întoarcă. Nu există nicio implicație a plafonului în toate acestea și nimeni nu este pe LTIR, iar toți cei menționati sunt deja în considerare în pool-ul de plafon/LTIR.

Mitch Marner este în pas pentru a doborî un alt record de lungă durată de la Toronto Maple Leafs | de TLN

În momentul în care am scris acest articol, îndreptându-se spre meciul de sâmbătă cu Tampa, Marner a înregistrat 338 de asistențe în carieră în 452 de meciuri din sezonul regulat. Asta îl plasează pe locul opt din toate timpurile în istoria francizei, la doar 11 puncte în spatele legendarului apărător Tim Horton, pe locul șapte. Fără îndoială, Marner îl va depăși pe Horton în acest sezon, poate chiar înainte de sfârșitul anului calendaristic, dar încă se află cu mult în spatele actualului lider de categorie, regretatul mare Börje Salming.

Mitch Marner este un jucător unic în istoria NHL și a Maple Leafs | de Atletism

Marner a fost unul dintre cei doi atacanți din NHL sezonul trecut, care a obținut o medie de cel puțin 90 de puncte și o medie de două minute de scurtă durată. Celălalt: JT Miller. În timpul seriei de puncte, Marner se clasează chiar în afara primilor 10 atacanți ai NHL pentru blocuri de șuturi și se clasează în primele cinci pentru takeaways. El a transformat adesea acele lucruri la pachet în goluri pentru Leafs. Ei au câștigat 62% din golurile cinci la cinci când a fost pe teren de când a început seria pe 27 octombrie.

Leafs’ Brodie (oblic) să se alăture echipei în călătorie, nu se așteaptă să joace | de TSN

Apărătorul TJ Brodie este de așteptat să se alăture echipei Toronto Maple Leafs în călătoria lor de două jocuri, dar nu este de așteptat să joace, conform Mark Masters de la TSN. Fundașul în vârstă de 32 de ani nu a mai jucat din 11 noiembrie, fiind exclus din cauza unei accidentări oblice.

Cum echipele NHL au optimizat jocurile de putere pentru a genera mai multe goluri marcate | de Justin Bourne

În prezent, Toronto Maple Leafs au un an grozav în jocul de putere, cu o rată de succes de puțin sub 25%. Revenind la începutul anilor 1980, singurele lor sezoane mai bune decât sau egale cu acest procent au fost sezonul trecut (cel mai bun) și 2017-18 (aproximativ egal). Deci da, nu-i rău să aibă una dintre cele mai bune jocuri de putere din ultimii 30 de ani.

Ceea ce este ciudat, însă, este că o rată de succes de 25% nu te duce atât de departe cum era înainte în NHL, la fel cum valoarea unui salariu scade odată cu inflația în timp – în cele din urmă ai nevoie de mai mult doar pentru a ține pasul. În urmă cu cinci ani, în 2017-18, rata de finalizare de 25% a Toronto a fost pe locul al doilea în NHL ca procentaj de joc de putere. În acest sezon, ei sunt pe locul 12 cu 24,1% (Minnesota Wild sunt pe locul nouă cu exact 25%).

Hei, vorbind despre Matt Knies…

Celălalt prospect Ty Voit cu un gol și două pase decisive aseară, extinzându-și avantajul general de puncte OHL la șapte.

Greb i-a dat și el un meci bun.

METOARE: Meciul Leafs din această seară va fi difuzat doar pe Sportsnet. CBC și City vor prezenta Habs vs Oilers.

Sâmbătă fericită tuturor!

Add Comment