Frații Super Mario. Film Distribuit cot la cot cu personajele lor

ICYMI, am primit un nou trailer pentru foarte așteptatul Filmul Super Mario Bros. săptămâna aceasta și ca ființă umană care a jucat aproape exclusiv conținut Nintendo în copilărie, a spune că sunt obsedat de el ar fi un eufemism.

Urmărește acest videoclip pe YouTube

Imagini universale / Via youtube.com

Am apărut când au dezvăluit Rainbow Road la sfârșitul trailerului, de parcă mă uitam la un debut al Royal Rumble sau așa ceva.

Așa că am crezut că este timpul să întâlnim toate vocile care se vor afla în spatele unora dintre cele mai emblematice personaje de jocuri video din toate timpurile! Gata? Sa mergem:

Ca utilizatori de internet, probabil că știți deja: sunteți pe internet citind această postare chiar acum, până la urmă – dar când a fost anunțat că Pratt va prelua rolul de instalator devenit prințesă-salvamar la sfârșitul anului 2021, aproape că a devenit instantaneu același furaj.

@LegsFrank / Twitter

Deși aceasta nu este în niciun caz prima incursiune a lui Pratt în actoria vocală pentru animație – el și-a exprimat și personajul din titlu în filmul de succes neașteptat. Filmul Lego – oamenii rămân sceptici cu privire la faptul dacă Gardianul Galaxiei va reuși cu adevărata performanță de nivel „Acesta sunt eu” pe care o cere personajul. Numai timpul va spune dacă prințesa ei (capacitatea de a juca rolul) se află într-adevăr într-un alt castel (nu în acest film).

2.

Anya Taylor-Joy în rolul Prințesei Peach:


În ultimul deceniu, Taylor-Joy ne-a încântat ca o dragă independentă în cele mai ciudate filme imaginabile. De Vrajitoarea la Emma pana in acest an Meniultânăra de 26 de ani nu duce lipsă de roluri interesante și acum poate adăuga personajul meu preferat în Mario Kart la asta!

Deși rolul exact al prințesei în film este încă neclar, este puțin probabil să aibă nevoie de asemenea salvează – adică, uită-te la această combinație:

Ziua va împodobi ecranele noastre în rolul lui Green Mario – JK, Luigi. Și avem deja un gust despre cel mai mare dintre frați care alergă pentru viața lui, datorită teaserului inițial, așa că ne putem aștepta cu siguranță la ceva conacul lui Luigi vibrații de la el.

Asumându-și manta celui mai mare răufăcător al MCU („Universul cinematografic Mario”, desigur), Black avea să devină puternicul rege al koopașilor, Bowser.

Black este, evident, un actor iconic și iubit și va domina absolut rolul. Nu mai e nimic de spus, este o distribuție 10/10. Bowser este hardcore pentru că el Vieți hardcore.

5.

Keegan-Michael Key ca Toad:


TROPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Omul care a pus „Cheia” în Cheie și Peele va juca rolul ciupercilor preferate ale tuturor!

Și, de parcă nu ar fi de ajuns, va cânta! Un cântec! Cine a scris asta! Key a spus despre experiență: „Am putut să improvizez o melodie, ceea ce a fost o explozie absolută. A fost doar un stick distractiv, toată treaba”.

6.

Kevin Michael Richardson ca Kamek:


După cum știu fanii francizei, Kamek este un Magikoopa foarte puternic căruia îi place să-și folosească magia pentru a fi răutăcios și pentru a ne enerva pe mine și pe prietenii mei în timp ce ne jucăm. Super Mario Party.

Richards este cel mai bine cunoscut pentru vocea sa profundă absolut minunată, cu creditele sale incluzând Goro de la lupta mortala franciza și căpitanul Gantu în Lilo & Stitch franciza.

Șapte.

Seth Rogen ca Donkey Kong:


E adevarat! De la fococer animat la maimuță gigantică animată, Rogen va prelua rolul veselului Donkey Kong. Vom auzi semnătura lui Rogen râzând în timp ce cineva cade pe o coajă de banană? Numai timpul va spune.

Oricum, internetul este cu siguranță entuziasmat de a foarte specific chestia (fesele — vorbesc despre fesele lui Donkey Kong):

@AKoolKoopa/Twitter/Via Twitter: @AKoolKoopa

8.

Khary Payton ca King Penguin:


După cum se vede în incredibilul prim trailer, Regele Pinguin este foarte mic, dar foarte puternic și îl vom vedea trimițându-și trupele în luptă pentru a-și lupta pe Bowser – cu rezultate nu atât de grozave.

Tonurile blânde ale lui Payton îi vor împrumuta vocea păsării terestre. Actorul este cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale ca Regele Ezechiel din seria dramă de groază Zombie și Dr. Terrell Jackson pe spital general.

9.

Fred Armisen ca Cranky Kong:


The Portlandia va juca rolul Cranky Kong, care, ați ghicit, este un membru mai în vârstă și mai morocănos al Donkey Kong franciza și bunicul directorului Kong însuși.

Oricare ar fi rolul celui mai mare în film, Armisen va aduce cu siguranță amprenta lui în familie!

Și nu în ultimul rând…

zece.

Charles Martinet – vocea originală a lui Mario – va apărea în film sub forma mai multor „camere-surpriză”:

Având în vedere partea „surpriză” din „camele surpriză”, nu știm sigur cine va apărea Swift pe tot parcursul filmului, dar cred că vorbesc pentru fanii Mario de pretutindeni când spun că suntem bucuroși să-l implicăm!

Bine, îl ai acum! Cât de entuziasmat ești de film? Există un ou de Paște specific pe care speri să-l vezi? Distribuie in comentariile de mai jos! Și asigurați-vă că prindeți Filmul Super Mario Bros. când va ajunge în cinematografe pe 7 aprilie 2023!

Add Comment