New York Giants vs Seattle Seahawks Predicție, previzualizare și cote

Surpriza New York Giants se îndreaptă spre vest și înfruntă o echipă surpriză aproape egală, Seattle Seahawks, într-o confruntare NFC duminică. Giants s-au îmbunătățit la 6-1 cu o victorie pe drum în fața Jacksonville și rămân la doar un joc în spatele Eagles neînvinși. Între timp, Seahawks au scorul de 4-3 și joacă bine ofensiv, în ciuda schimbului de fundaș al francizei Russell Wilson în extrasezon. Kickoff-ul este programat pentru 4:25 p.m. EST.

Playoff-urile NFL, fotbal universitar, NHL, NBA și MLB… oh! Consultați toate alegerile mele premium pentru o varietate de evenimente premium. Cel mai bun pariu al săptămânii este disponibil pentru doar 49,99 USD (în mod normal 100 USD) dacă îl utilizați legătură. Nu ratați, deoarece vine cu o garanție a profitului. Câștigă sau recuperează banii în credit!

Doar câștigă iubito

New York Giants nu încearcă să câștige în mod spectaculos în acest sezon, se pare că se întâmplă în continuare. Duminică, la Jacksonville, Giants au câștigat cu 23-17 în fața Jaguars, după ce i-au respins de Jags la linia de curte pentru a păstra victoria. Running Backul Saquon Barkley și-a continuat sezonul de revenire stelară cu peste 100 de yarzi de rulare, iar fundașul Daniel Jones s-a grăbit, de asemenea, pentru 100 de metri, în timp ce Giants s-au îmbunătățit la 6-1 în acest sezon, cel mai bun început al echipei din 2008. New York a terminat cu 236 de iarzi. după-amiaza.

„Nu sunt niciodată fericit”, a spus antrenorul lui Giants, Brian Daboll. “Întotdeauna este săptămâna viitoare. Mă bucur că am câștigat. Dar, așa cum spun în fiecare săptămână: sunt câteva lucruri de curățat. Săptămâna aceasta nu face excepție.”

Giants continuă să câștige jocuri, în ciuda faptului că au o ofensă destul de medie, pe lângă atacul la sol. New York ocupă locul 18 în NFL în atac în șapte jocuri. Datorită resurgenței lui Barkley, Giants au ofensiva nr. 2 din NFL. Fără un receptor adevărat, Giants au fost cu mult sub nivelul normal prin aer, ocupându-se pe locul 30 în NFL. Ei sunt doar pe locul 22 în zona roșie în acest sezon, dar un impresionant loc 8 în ligă la diferența de cifra de afaceri. Apărarea Giants sub Dabol a folosit îndoiți, dar nu rupeți abordare. Ei ocupă locul șase în apărare împotriva marcatorilor, în timp ce ocupă locul 15 împotriva pasului și pe locul 28 împotriva alergării. În zona roșie, însă, Giants au fost excelenți deoarece au terminat pe locul 4 în ligă.

Leziuni cheie: WR Kenny Golladay (genunchi), OLB Oshane Ximines (quad), CB Cor’Dale Flott (vițel), TE Daniel Bellinger (ochi), OL Evan Neal (genunchi), OL Ben Bredeson (genunchi) au fost cu toții judecați afară săptămâna aceasta.

Russell cine?

Seahawks în general, și quarterback-ul lor în special, au sfidat șansele până acum în acest sezon. Seattle are 4-3 și este foarte în căutarea playoff-urilor după ce l-a schimbat pe Wilson în extrasezon. Quarterback Geno Smith, un coleg QB înainte de acest sezon, a câștigat postul de titular într-o luptă de pre-sezon și nu a privit înapoi cu 1.712 de yarzi prin trecere și 11 touchdown-uri în șapte săptămâni. În uriașa victorie pe drum de săptămâna trecută împotriva LA Chargers, Smith a aruncat două pase de touchdown, iar back-ul începător Kenneth Walker III s-a grăbit pentru 168 de yarzi și două touchdown-uri, în timp ce Seahawks au câștigat cu 37-23. Victoria îi oferă în mod inexplicabil echipei alese să termine pe ultimul loc în NFC West un avans de jumătate de joc în divizia din această săptămână.

“Nimeni nu mi-a spus asta înainte de a începe întâlnirile de acolo (vestiar). Aș fi fost supărat din cauza asta. Este și distractiv. E bine”, a spus antrenorul principal al Seahawks, Carroll. „Șapte săptămâni și uite unde suntem. Cine ar fi crezut?”

Seahawks au fost cândva cunoscuți pentru apărarea lor înăbușitoare și pentru atacul la sol, dar acum arată ca o ofensă de mare putere care poate învinge echipele în aer sau la sol. Seattle este pe locul cinci în NFL în atac în șapte jocuri. Ei au atacul rapid pe locul 10, iar atacul de trecere pe locul 16. Seattle nu a fost eficient în zona roșie, deoarece ocupă doar locul 31 în NFL. La fel ca Giants, Seahawks au fost puternici în departamentul diferenţial al cifrei de afaceri, ocupându-se pe locul 11. Apărarea celor de la Seahawks arăta vulnerabilă, ocupându-se pe locul 28 în apărarea de scor. De asemenea, ei sunt doar pe locul 29 împotriva alergării în acest sezon și pe locul 23 împotriva trecerii. În zona roșie în apărare, Seahawks ocupă locul 22 în NFL.

Accidentări cheie: WR Penny Hart (ischio-coarda), WR DK Metcalf (genunchi), G Phil Haynes (comoție), LB Nick Bellore (comoție), DT Poona Ford (gleznă), OLB Darrell Taylor (inghinare), toate nu au reușit să participe la antrenament saptamana aceasta. Metcalf pare puțin probabil să joace după ce s-a eschivat de ceea ce părea a fi o accidentare la genunchi care se termină sezonul în Los Angeles.

Cele mai bune pariuri pentru acest joc

Pariul lateral de joc complet

Statutul insider:

Evaluare:


Numiți-i noroc sau curaj, Giants găsesc modalități de a câștiga și găsesc momente ideale pentru a juca în echipă. Săptămâna aceasta, probabil că se vor confrunta cu o echipă din Seattle care îi lipsește starul DK Metcalf și are o linie ofensivă răvășită. Între timp, Seahawks sunt una dintre ultimele cinci echipe ale ligii împotriva alergării și se vor confrunta cu Barkley și pe locul doi al lui Giants. New York are și câteva accidentări, dar se pare că au adoptat abordarea „următorul bărbat” în acest sezon. Și, în timp ce Giants le lipsește puterea vedetă la receptorul larg pe care o au Seahawks, au primit joc de calitate de la Wan’dale Robinson și Darius Slayton. Acesta s-ar putea rezuma foarte bine la o bătălie între cei 10 alergători mari, în timp ce Barkley alumnul Penn State îl înfruntă pe alunul MSU Walker III. Într-un joc cu două atacuri bune în grabă, linii ofensive bătute și un grup de receptori epuizat, mă voi sprijini pe echipa care a găsit modalități de a câștiga în nenumărate meciuri strânse în acest sezon.

Luați giganții și punctele (+3).

Pronostic: Giants +3

Selecția totală de joc completă

Statutul insider:

Evaluare:


Mă aplec într-un joc cu două infracțiuni grozave, două echipe care protejează fotbalul și o echipă Seahawks căreia îi lipsește un jucător foarte dinamic. Giants au 4-3 sub acest sezon și sunt disperați să evite o lovitură cu Seattle. Așteptați-vă la o doză mare de Barkley în aceasta și o serie de piese concepute pentru ca Jones să mențină lanțurile în mișcare.

Luați cel mai mic, 44,5 puncte.

Pronostic: Sub 44,5

Compus de
Marc Ruelle, „Mark Ruelle”

Mark a fost un pasionat de sport din copilărie. El este, de asemenea, un credincios puternic în analiza sportivă și o folosește în propria analiză a pariurilor de peste două decenii. Acum îl avem pe Mark în echipa noastră aici, la Stat Salt. El deține diplome în marketing, radiodifuziune și engleză și folosește această gamă vastă de active pentru a diseca și analiza ciocnirile jocurilor. Mark vă va oferi o mare varietate de statistici de luat în considerare și o opinie puternică în fiecare meci pe care îl acoperă. Vă rugăm să-l urmați zilnic pentru o analiză de ultimă oră a tuturor jocurilor importante.

Add Comment