Noul film cu troli de la Netflix obține un scor bun pentru Rotten Tomatoes

Noul film norvegian cu monstru de la Netflix Revenire este acum disponibil pe serviciul de streaming din întreaga lume.

Filmul, regizat de hoț de morminte Roar Uthaug din 2018 urmărește un paleontolog și tatăl ei profesor de folclor în timp ce investighează apariția unor urme uriașe și descoperă în curând că un troll uriaș este în drum spre Oslo și trebuie să găsească o cale de a scăpa. Preveni călcarea pe toată lumea.

La momentul scrierii, filmul are un rosii stricate scor de 83%. Sună destul de impresionant, dar site-ul urmărește doar numărul de recenzii în general pozitive, mai degrabă decât cât de pozitive sunt acestea.

10 dintre cele 12 recenzii citate sunt pozitive, dar, după cum veți vedea mai jos, sunt mai „decent pozitive” decât „covârșitor de pozitive”.

Jallo Faber/Netflixnetflix

Legate de: Bântuirea Hill House șeful părăsește netflix

Iată ce spun unii dintre recenzenți:

Sângeros dezgustător

„Lungmetrajul prinde viață de fiecare dată când trollul apare pe ecran. În timp ce Uthaug are un ochi pentru seturi de distrugere interesante din punct de vedere vizual, iar efectele vizuale ale trollului sunt eficiente, acesta este modul în care cineastul generează empatie pentru fiara sa devine cel mai mare atu al filmului și cu cât aflăm mai multe despre troll, cu atât povestea lui devine mai tragică.

trailer troll, netflix

netflix

„Există un subtext melancolic de folosit aici despre modul în care folclorul și tradițiile vechi se pierd în timp, erodând cultura în acest proces. Această sinceritate este cea care face actul final atât de emoționant”.

Ciocnitorul

„În ciuda defectelor evidente, Revenire ar trebui lăudat și pentru filozofia ecologistă. Primul Godzilla este amintit ca o manifestare a războiului nuclear, o fiară care distruge lumea după ce a fost trezită de mâinile omului. Revenirecu toate acestea, actualizează mesajul pentru a reflecta grijile moderne că lăcomia umană va deveni soarta noastră colectivă pe măsură ce distrugem natura și căutăm să controlăm o lume care ar putea deveni prea erodata pentru a susține viața umană.”

Blu-ray.com

„Scenariul Espen Aukan evocă o imagine simplă a haosului, înfățișând un troll de dimensiunea unei clădiri în libertate, ciocănând în caracterizări de bază pentru a transmite perspectiva umană, în timp ce Uthaug se ocupă de efectele vizuale și scenele de filmare. Revenire este conceput pentru a fi jucat ușor oriunde în lume, oferind lovituri mari și amenințări mari și se conectează așa cum era de așteptat. Nu se ridică la standardele supermonștrilor, dar experiența vizuală este aerisită în timp ce se folosește cultura locală și istoria basmului pentru a complica o situație de supraviețuire îngrozitoare.”

Înrudit: este Netflix Scrooge: O colindă de Crăciun merita vazut?

După cum sa menționat mai sus, unele recenzii au fost de-a dreptul negative, cu factor de decizie afirmând că filmul „se desfășoară fără inspirație, plin de versuri brânzoase, o mulțime de referințe clasice de filme SF, efecte CG ho-hum și nimic mai bun decât câteva secvențe de acțiune utile”.

Dacă doriți să vă decideți, Troll este disponibil pentru a fi transmis pe Netflix acum.

Add Comment