The Young and the Restless Spoilers din 18 până în 22 aprilie 2022

Avem un sentiment rău, Rey. În cele mai recente spoilere de la Soaps.com pentru Tanar si nelinistit De luni, 18 aprilie până vineri, 22 aprilie, femeile din Detective’s Life și-au pus cărțile pe masă exact la timp pentru ca cele două să se întâlnească față în față cu ceva cu totul neașteptat. În continuare, Ashland dezvăluie că mâneca ei este o sursă nesfârșită de trucuri, Sally reușește să ridice sprâncenele lui Adam, iar Jack îi întinde mâna la Kyle. Vai, mă întreb ce acea ar putea fi aprox. Obțineți detalii despre aceste spoilere și mai multe mai jos…

Tanar si nelinistit Spoileruri de vineri, 15 aprilie:

În recapitularea de vineri, Victoria îi face o concesie uriașă lui Ashland, Billy se străduiește să-și găsească vocea, Lily o îndreaptă pe Sally, iar „Teriah” caută inspirație!

Deoarece Lily dădea un avertisment cu doar câteva zile în urmă, va fi interesant să vedem cum se întâmplă cu ea când Billy face tot posibilul să o ajute pe fosta lui soție Victoria. Poate că acum este momentul potrivit pentru ca Cane să se întoarcă la Genoa City.

Nu e niciodată bine. Nick își pierde cumpătul – și există un număr de oameni pe care i-ar putea viza cu una dintre exploziile sale marca înregistrate. Dar credem că de data aceasta, sora lui s-ar putea să nu se descurce niciodată bine ca soție Ashland Locke.

În cel mai recent episod din Pe măsură ce lumea corporativă se întoarce, Sally îi face un pitch lui Lily. Dar ce va oferi roșcata creativă? Și va fi noul CEO al Chancellor Industries suficient de intrigat pentru a crea un alt parteneriat de mare profil în Genoa City?

Tanar si nelinistit Săptămâna spoilers din 18 aprilie:

Tanar si nelinistit’ Sharon este pe cale să retrăiască un coșmar când soarta lui Rey este dezvăluită!

Y&R Râmâi fără odihnă! Subiecte fierbinți: întorsături pentru Ashland și Victoria, povestea lui Diane continuă, călătoria lui Rey ne dă pielea de găină și Sally are o problemă cu atașamentul!

Tanar si nelinistit Spoileruri pentru luni, 18 aprilie:

În recapitularea de luni, Victoria îl doboară pe Ashland, Traci îl avertizează pe Jack, iar Phyllis se confruntă cu Diane.
Phyllis joacă Y&R

Nebun ca naiba și nu mai vrea să încaseze, Victor îl dă înapoi pe Ashland într-un colț. Din păcate pentru The Moustache, adversarul său a demonstrat deja o capacitate remarcabilă de a se strecura din corner.

Jack îi întinde mâna lui Kyle. Poate pentru că pur și simplu nu există felicitări de trimis la ocaziile în care mama lui s-a ridicat din mormânt și a cumpărat casa unchiului tău mort în speranța de a se împrieteni cu noul tău văr, astfel încât tatăl tău să te încurajeze să nu-ți taci mama ca prostul egoist care ea este.

Vorbind de Kyle’s Mommie Dearest, asta ar trebui să fie distractiv: Phyllis îi spune cacealma lui Diane. Poate că urmăresc un loc în numărătoarea noastră inversă pentru cele mai înverșunate dispute feminine din toate timpurile. Phyllis este acolo, desigur – de mai multe ori – dar nu cu Diane. Încă.

Tanar si nelinistit Spoileruri de marți, 19 aprilie:

În recapitularea de marți, Victoria este implicată într-un accident de mașină după ce l-a aruncat pe Ashland, Chelsea și Sharon vorbesc sincer, iar Adam sărbătorește un succes.
Toast cu șampanie Adam Y&R

Chiar dacă Victoria îl forțează pe Ashland să mărturisească, trebuie să ne întrebăm cum a putut fi sigură că a obținut adevărul de la el, darămite adevărul, întregul adevăr și nimic altceva decât adevărul. Având în vedere că minte de câte ori ne umplem paharul de vin – cu alte cuvinte, foarte mult – am lua orice spune el cu un sâmbure de sare. Poate chiar un salin întreg.

Poate că firul pe care Ashland îi dă Victoria este cel care o face pe Nikki să primească un apel de urgență. Acest este Este greu de imaginat ca Victoria sunând după aceea pentru a spune: „Nici de ce să-ți faci griji, mamă, totul este bine”.

Ascunde obiectele ascuțite! Din moment ce Chelsea și Sharon eliberează aerul, există toate șansele să fie aruncate cuțite cu remarci ascuțite. Pe de altă parte, poate că noile cunoștințe ale lui Sharon ca terapeut de cafea o vor ajuta să înțeleagă mai bine femeia care a visat la ultimul ei soț.

Hallmark deschide o nouă cale pentru sine – și pentru telespectatori – cu o poveste de dragoste revoluționară care promite să fie o adevărată muncă de inimă.

Tanar si nelinistit Spoiler pentru miercuri, 20 aprilie:

În recapitularea de miercuri, Ashland o salvează pe Victoria din mașina ei în flăcări și îi spune că Rey a murit în accident. Sally îi spune lui Adam că se îndrăgostește de el.
Sally, Adam se îndrăgostește de Y&R

Este greu de imaginat că lucrurile se înrăutățesc prea mult pentru Victoria, dar trebuie să o facă, deoarece Victor preia controlul pentru a o ajuta. Are nevoie doar de un umăr pe care să plângă, sau daunele făcute afectează și Imperiul Newman?

Când Sharon se confruntă cu deja vu, va avea de-a face cu viața unei persoane dragi în joc după un accident de mașină? Este, fără îndoială, primul lucru care îmi vine în minte având în vedere prin ce a trecut ea nu cu mult timp în urmă cu Faith… și cu Rey mergând la un meci de hochei la Chicago.

Un sfat bun dacă reușiți: Sally îl prinde pe Adam cu garda jos. Întrebarea este, o face pentru afaceri… sau personal?

Când inima te cheamă previzualizare: Toată lumea face un pas pentru a ajuta [spoiler] în timp ce o prezență amenințătoare pândește Hope Valley!

Tanar si nelinistit Spoilers pentru joi, 21 aprilie:

În recapitularea de joi, Victoria îi uimește pe Nikki și Victor, Chelsea este chestionată și Sharon geme în timp ce Nick o informează despre Rey.
Sharon plânge Y&R

Victor și Nikki sunt uimiți de acțiunile lui Ashland. Și având în vedere minimele la care s-a aplecat de bunăvoie în trecut, asta va fi greu de făcut!

Nick oferă niște știri șocante, despre care ne temem că ar putea avea de-a face cu Rey, având în vedere că trăiește cu timp împrumutat de la ieșirea lui Jordi Vilasuso din Tanar si nelinistit a fost anunțat.

Vechi Toti copii mei Frumusețea se alătură favoritelor Hallmark în noile premiere care prezintă romantism rutier, rivali de liceu și cățeluși de salvare adorabili!

Tanar si nelinistit Spoiler pentru vineri, 22 aprilie:

focul din Chicago Shocker: Amenințarea care se profilează care ar putea întoarce lumile lui Violet și a șefului Hawkins!

Ashland poate crede că este încă înalt și la conducere, dar Victor explică clar că este mai înalt și… e… un încărcător. Astăzi, cavalerul negru dă ordinele de marș al ginerelui său fără scrupule.

Abia a avut timp să-și dea seama ce este încă și Victoria se luptă deja cu noua ei normalitate. Poate că se poate mângâia în galeria noastră foto cu povestea vieții ei. Ea a trecut prin – și a depășit – multe.

Adam o susține pe Chelsea, care, dacă suspiciunile noastre sunt corecte, s-ar putea să plângă pierderea iubitului și a prietenului ei drag, Rey. În mod surprinzător, detectivul ușor la ochi a devenit unul dintre cei mai puternici susținători ai săi, chiar și după și-a otrăvit gelul de duș în încercarea de a-l încadra pe fostul ei soț Adam.

Toti copii mei Veterinarul Walt Willey le împărtășește fanilor o actualizare de sănătate și un mesaj „în acest moment critic”.

Apropo de Rey, începeți să faceți pace cu faptul că zilele ei în orașul Genova sunt numărate trecând în revistă toate poveștile ei tumultoase în galeria foto de mai jos.

—Candace Young/Charlie Mason

.

Add Comment